OTTO in de Media

25 apr 2018
OTTO Work Force grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa

14K run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff. OTTO Wenst alle lopers veel succes!

Categorie: Blog, Nieuws

OTTO Work Force is de hoofdsponsor van de 14K Run van de Cruyff Foundation. De start is vandaag op de geboortedag van Johan Cruijff om 20:14 in het Olympisch stadion.

 

Cruyff Foundation 14K run

De Cruyff Foundation 14K run is een social run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff. Door mee te doen ondersteun je tevens de Cruyff Foundation, die hij ruim 20 jaar geleden oprichtte. De 14K Run start op het Johan Cruijffplein. Daarna ren je 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en uiteindelijk finish je in de Johan Cruijff ArenA. De Run vindt vandaag plaats, 25 april, de verjaardag van Johan Cruijff. Een prachtige manier om stil te staan bij zijn gedachtegoed en om de missie van de Cruyff Foundation te steunen: jeugd vooruit brengen door beweging.

Onthulling Johan Cruijff ArenA

Ook is vandaag, bij de finish van de 14K run, op de geboortedag van Johan Cruijff de onthulling van het logo van de Johan Cruijff Arena. Frank Rijkaard, die 22 jaar geleden ook de officiële opening van de ArenA voor zijn rekening nam, zal ook de nieuwe naam en logo van het stadion onthullen.

Opbrengsten

De opbrengsten van de 14K Run, de 5K Run en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation.

 

Over OTTO Work Force

Onder leiding van CEO Frank van Gool is OTTO Work Force sinds de oprichting in 2000 gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. OTTO gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen en richt zich daarmee op internationalisatie en innovatie. Door tevens te focussen op RESPECT als belangrijkste individuele en corporate kernwaarde wordt de positie van arbeidsmigranten verbeterd. Met het Innovations Lab in Utrecht richt OTTO zich op een digitale maar persoonlijke toekomst. In 2017 ging OTTO door de omzetgrens van 200 miljoen euro in Nederland. Inmiddels werken dagelijks 20.000 flexmedewerkers voor het bedrijf in heel Europa.