OTTO in de Media

18 sep 2018
OTTO Work Force grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa

Cruyff Foundation open dag woensdag 19 september

Categorie: Blog

Op woensdag 19 september organiseert de Johan Cruyff Foundation de 18e editie van de Cruyff Foundation Open Dag. Op deze dag zal ook de Coachdag plaatsvinden voor alle coaches die actief betrokken zijn bij de Cruyff Courts. OTTO Work Force zal gaan helpen in het Olympisch Stadion in Amsterdam om deze dag tot een succes te maken.

‘Alleen kun je niets, je moet het samen doen’
Sport, plezier en informatie zijn, net als voorgaande jaren, de kernwoorden voor de Open Dag. Het doel van deze dag is om zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast te maken voor sport. Dit zal gedaan worden onder het motto ‘Alleen kun je niets, je moet het samen doen’. Alle kinderen mét, maar ook zonder beperking zijn welkom.

Open Dag en Coachdag
De kinderen en jongeren maken kennis met en nemen deel aan de verschillende activiteiten van de drie pijlers; de gehandicaptensport, Cruyff Courts en Schoolplein14. Zo kunnen ze deelnemen aan meer dan 30 verschillende sporten voor jongeren met een beperking zoals voetbal, zitvolleybal en rolstoelbasketball. Daarnaast zijn er ook extra activiteiten als een klimwand en een luchtkussen.
Bij de Coachdag zullen actuele zaken rondom de velden worden getoond aan de hand van workshops en presentaties. De jongeren van de Coachdag gaan hierna ook naar het Olympisch Stadion om de dag samen af te sluiten bij de Open Dag.

Leuk extraatje
Naast de bezoekers zullen ook de ambassadeurs die het werk van de Foundation een warm hart toedragen en (oud) Olympische- en paralympische sporters aanwezig zijn deze dag. Dit maakt het natuurlijk extra leuk!