OTTO in de Media

05 apr 2022
Frank-en-Karolina bannerlow

Frank van Gool lid van Raad van Bestuur Outsourcing Inc., Karolina Swoboda vice-CEO OTTO Holding

Categorie: Nieuws

De algemene aandeelhoudersvergadering van het Japanse Outsourcing Inc. heeft op 29 maart 2022 Frank van Gool benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Frank van Gool blijft als CEO leiding geven aan OTTO Holding. Karolina Swoboda is benoemd tot Vice-CEO van OTTO Holding organisatie en gaat deze functie combineren met haar rol als Managing Director OTTO Nederland.

De snel groeiende internationale uitzendorganisatie Outsourcing Inc. is wereldwijd actief in 39 landen. Binnen de Raad van Bestuur wordt Frank van Gool verantwoordelijk voor alle activiteiten op het Europese vasteland en wereldwijd voor de synergie tussen de Outsourcing Inc. bedrijven, de corporate governance en voor de ontwikkeling van de ‘social development goals’.

Frank van Gool: “Bij OTTO Work Force hebben we laten zien hoe ondernemerschap, snelle groei en een ambitieus sociaal beleid heel goed kunnen samengaan. Ons motto ‘we take care of our people’ spreekt ook binnen de Outsourcing Inc. organisatie tot de verbeelding”.

Het in Tokyo beursgenoteerde Outsourcing Inc. groeit van een omzet van € 2,69 miljard in 2020 naar € 5,13 miljard in 2022. Binnen het bedrijf zijn meer dan 100.000 flexwerkers werkzaam. OTTO Holding is een volle dochter van Outsourcing Inc.