OTTO diensten

Hoewel wij vooral bekend zijn als internationale arbeidsbemiddelaar, biedt ons dienstenpakket nog veel meer mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid in onze specialisaties, zowel op nationaal als internationaal niveau:

  • On-Site Services
  • Uitzenden & detacheren
  • Werving & selectie

On-Site Services

Wij bieden dienstverlening aan op locatie van onze opdrachtgevers: On-Site Services. Hierdoor zitten we dicht op de klant en anticiperen we strak op de planning en ad hoc wijzigingen.

 

Uitzenden & detacheren

Wij hebben zeer ruime ervaring met het inzetten van flexibele en gemotiveerde medewerkers. Daarnaast brengen wij ruime expertise mee aan specialismen in diverse sectoren.

Werving & selectie

Wij bemiddelen medewerkers van het ene land of regio naar het andere land of regio.

Werkwijze

Om ervoor te zorgen dat wij de mensen vinden die aansluiten bij de arbeidsbehoefte van onze opdrachtgever, doorlopen wij samen verschillende stappen.

Branches

Dagelijks werken duizenden medewerkers van OTTO Work Force in logistiek, productie, voedingsproductie en de agrarische sector.

Innovations Lab

Het Innovations Lab is een plek waarin innovatieve ideeën ontwikkeld worden die het verschil maken voor onze klanten maar ook voor onze (flex)medewerkers.