OTTO in de Media

15 jan 2019
OTTO Work Force grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa

OTTO FOUNDATION STEUNT WOŚP

Categorie: Blog

Afgelopen zondag werd voor de derde keer het WOŚP (Het Grote Benefiet Kerstorkest) in Eindhoven gehouden. OTTO Work Force was hierbij aanwezig en steunde de stichting via haar Foundation.

WOŚP

WOŚP is een Poolse stichting die op elke tweede zondag van het jaar geld inzamelt voor de aanschaf van medische apparatuur die gebruikt wordt in ziekenhuizen bij de behandeling van kinderen. Op deze dag staat heel Polen op zijn kop. In Nederland wordt het feest in Amsterdam, Rotterdam, Schiedam, Brunssum, Horst, Den Haag en Eindhoven gevierd.

Doel

Het gaat tegenwoordig niet alleen om het inzamelen van geld voor het aanschaffen van medische apparatuur voor kinderen, maar ook om te laten zien dat Polen en Nederlanders goed kunnen samenwerken om het goede doel te steunen.

Vorig jaar doneerden mensen in Polen en inwoners van achttien andere landen samen meer dan tien miljoen euro.

OTTO Foundation

Namens OTTO steunen wij deze stichting via onze OTTO Foundation. OTTO Work Force voelt zich maatschappelijk betrokken bij de regio’s waar een deel van de medewerkers vandaan komt. Daarom wil OTTO een bijdrage leveren aan de oplossingen van de soms nog schrijnende problemen in deze gebieden. Via de OTTO Foundation is de afgelopen jaren concrete ondersteuning geboden aan daklozen en aan wees- en verzorgingshuizen in Polen. Samen maken we nog meer het verschil!