OTTO International

21.001

flexmedewerkers

50

kantoren in Europa

Sinds de oprichting van OTTO Work Force in 2000, heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt en zijn wij gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. Wij helpen werknemers uit het ene land aan tijdelijk werk in een ander land. Daarnaast biedt ons bedrijf ook op grote schaal werk aan mensen in hun eigen land. Ruim 21.000 flexmedewerkers werken via ons bedrijf in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. In West-, Centraal- en Midden-Europa hebben wij in totaal 50 kantoren.

Als internationale arbeidsbemiddelaar leveren wij een bijdrage aan de verwezenlijking van het Europese ideaal van open grenzen en vrij verkeer van personen. Op het nationale vlak spelen wij een rol in het debat over correcte behandeling, integratie en huisvesting. En op het individuele vlak bieden wij onze medewerkers werk, maar vooral ook een toekomst. In essentie gaat het daar allemaal om: mensen een toekomst bieden.

Wij bieden onze medewerkers de hoogste kwaliteitsnorm qua dienstverlening. Op tijd je salaris ontvangen. Correcte uitbetaling van onregelmatige diensten. En verder vinden wij: geen beter contact dan persoonlijk contact. Bij OTTO Work Force gaan wij met anderen om, zoals wij zelf behandeld willen worden. Met respect! Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar zijn we dan ook bijzonder voorzichtig mee. Ons streven naar de hoogste kwaliteitsnormen wordt onder meer onderstreept door onze lidmaatschappen en certificeringen.

Nederland

In Nederland werken via ons bedrijf dagelijks zo’n 11.500 flexmedewerkers in Nederland. Grotendeels afkomstig uit andere EU-lidstaten, maar vaak al jaren woonachtig in ons land.

Duitsland

In Duitsland zijn we met ruim 2.000 medewerkers een van de grotere arbeidsbemiddelaars. Dat betekent dat we onze medewerkers een breed scala aan werkzaamheden kunnen aanbieden.

Polen

In Polen zijn we met 7.500 medewerkers een grote arbeidsbemiddelaar, zowel voor de nationale als de internationale markt In verschillende branches hebben wij geregeld uitdagende vacatures op diverse opleidingsniveaus.

Slowakije

De lokale uitzendmarkt in Slowakije heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. OTTO streeft ernaar om in de komende jaren ook diverse carrièremogelijkheden aan te bieden in Slowakije.

Tsjechië

OTTO heeft in Tsjechië een kantoor in Olomouc. Banen zijn gericht op de lokale arbeidskrachten, die wonen en werken in hun eigen regio. Maar Tsjechische medewerkers kunnen ook ervoor kiezen om in het buitenland aan de slag te gaan.

Hongarije

Dagelijks zijn er honderden medewerkers afkomstig uit Hongarije, voor OTTO Work Force in Nederland en Duitsland aan het werk. Wij bieden in Hongarije grenzeloze carrièremogelijkheden.

Oekraïne

Bij OTTO gaat kwaliteit boven nationaliteit. Waar je ook vandaan komt. Dagelijks zijn er honderden medewerkers afkomstig uit Oekraïne voor OTTO aan het werk.

Trends

De nationale arbeidsmarkten worden steeds internationaler. Steeds meer mensen werken in een ander land. In het buitenland werken wordt steeds makkelijker, bereikbaarder en aantrekkelijker.