OTTO Work Force

in Duitsland

2.017

medewerkers in Duitsland

Sinds 2010 is OTTO Work Force, door de overname van Olympia Personaldienstleistungen, ook in Duitsland actief. Met bijna 40 kantoren bestrijken we een groot gedeelte van Duitsland. Geheel in lijn met de activiteiten van OTTO Work Force in andere Europese lidstaten, streven we ook in Duitsland naar de hoogste kwaliteitsnorm in onze dienstverlening met betrekking tot onze medewerkers. Dit wordt benadrukt door het BAP-lidmaatschap (Bundesarbeitgeberverband der Personaldienstleister), CAO-akkoorden met BZA/DGB (Bundesverband Zeitarbeit/Deutscher Gewerkschaftsbund) en ISO 9001:2008-certificering.

Een baan in je eigen regio
Dagelijks zijn er ruim 2.000 medewerkers via OTTO Work Force in Duitsland aan het werk. Veelal lokale arbeidskrachten, die wonen en werken in hun eigen regio.

Een baan in het buitenland
Sinds 2011 heeft Duitsland de grenzen van haar arbeidsmarkt geopend voor internationale medewerkers uit een groot aantal Midden- en Oost-Europese lidstaten. Dat betekent dat je als medewerker uit bijvoorbeeld Polen, Slowakije of Hongarije ook in Duitsland kan werken.

Werkzaamheden
In Duitsland zijn we een van de grotere arbeidsbemiddelaars. Dat betekent dat we jou als medewerker een breed scala aan werkzaamheden kunnen aanbieden. We zijn met name actief in de logistiek, industrie, automotive en callcenters. In deze sectoren hebben we geregeld uitdagende vacatures op diverse opleidingsniveaus!

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden in Duitsland? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.