OTTO Work Force

in Hongarije

In Hongarije hebben wij een kantoor in Gyor, waar we sinds 2010 gevestigd zijn. Het hoofdkantoor van OTTO Work Force voor Midden- en Oost-Europa vind je in Wroclaw, Polen. Geheel in lijn met de activiteiten van OTTO Work Force in andere Europese lidstaten, streven we ook in Hongarije naar de hoogste kwaliteitsnorm in onze dienstverlening met betrekking tot onze medewerkers.

Een baan in je eigen regio
De lokale uitzendmarkt in Hongarije heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. OTTO Work Force streeft ernaar om in de komende jaren ook diverse carrièremogelijkheden aan te bieden in Hongarije. Banen die gericht zijn op lokale arbeidskrachten, die wonen en werken in hun eigen regio.

Een baan in het buitenland
Dagelijks zijn er honderden medewerkers afkomstig uit Hongarije voor OTTO Work Force in Nederland en Duitsland aan het werk. Bij OTTO Work Force gaat kwaliteit boven nationaliteit. Waar je ook vandaan komt. OTTO Work Force biedt in Hongarije grenzeloze carrièremogelijkheden. Letterlijk grenzeloos, want we bemiddelen op grote schaal tussen Europese lidstaten. Hongaarse medewerkers kunnen ervoor kiezen om in het buitenland aan de slag te gaan. In Nederland bijvoorbeeld. Of in Duitsland. In deze landen bemiddelen wij op grote schaal tussen medewerkers en opdrachtgevers in diverse sectoren. We zijn het sterkst vertegenwoordigd in logistiek, food, productie-industrie, tuinbouw, techniek en bouwnijverheid. In deze sectoren hebben we veel uitdagende banen, veelal op lbo-niveau, maar ook op mbo-niveau of hoger. Doordat we een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Europa zijn, zijn er vele doorgroeimogelijkheden.

Werkzaamheden
In Hongarije zijn we een van de grootste arbeidsbemiddelaars, met name voor internationale arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat we jou als medewerker een breed scala aan werkzaamheden kunnen aanbieden.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden in Hongarije? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.