OTTO Work Force

in Nederland

11.554

flexmedewerkers in Nederland

In Nederland vind je onze kantoren in Utrecht, Tilburg, Den Haag, Amstelveen, Nijkerk en Venray. Het kantoor in Venray is ook ons internationale hoofdkantoor. Ons streven naar de hoogste kwaliteitsnormen wordt onder meer onderstreept door ons lidmaatschap van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en de NEN 4400-1en VCU-certificering.

Een baan in je eigen regio
In Nederland werken via ons bedrijf dagelijks ruim 11.500 flexmedewerkers. Grotendeels afkomstig uit andere EU-lidstaten, maar vaak al jaren woonachtig in ons land.

Een baan in het buitenland
Ook voor medewerkers die niet uit Nederland afkomstig zijn, biedt OTTO Work Force ruime mogelijkheden. Of je nu als arbeidsmigrant al enige jaren in Nederland aan de slag bent. Of als je hier nog nooit werkzaam bent geweest. Dat maakt voor ons geen verschil. Bij OTTO Work Force gaat kwaliteit boven nationaliteit. Waar je ook vandaan komt.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers erop moeten kunnen vertrouwen dat alles netjes geregeld is. Ga je in Nederland aan de slag en heb je niet direct woonruimte? Geen probleem. OTTO Work Force helpt bij het zoeken naar een woning in de buurt van je werkplek. Een goede woning, die voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen van de ABU en voorzien is van het keurmerk ABU Certified Flex Home. Geen vervoermiddel voor handen? Ook geen probleem! Wij regelen jouw woon-werkvervoer. Het afsluiten van een zorgverzekering via OTTO Work Force behoort ook tot een van de vele voorzieningen die wij je kunnen aanbieden.

Zowel op de werkplek als de plek waar je gaat wonen, zorgen wij voor voldoende begeleiding. Omdat wij begrijpen dat het nogal een stap is, om in Nederland te gaan wonen en werken!

Werkzaamheden
In Nederland bemiddelen wij op grote schaal voor medewerkers in diverse sectoren. We zijn het sterkst vertegenwoordigd in logistiek, voedingsindustrie, productie-industrie en tuinbouw. In deze sectoren hebben we veel uitdagende banen, van lbo- tot en met mbo-niveau en hoger. Doordat we een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Europa zijn, zijn er vele doorgroeimogelijkheden.

Opleidingsmogelijkheden
Wij zeggen altijd dat onze medewerkers ons kapitaal zijn. En in kapitaal moet je investeren om er meer van te maken. Investeren doen wij het liefst door jou meer competenties te leren. Een opleiding, cursus of training kan er zomaar voor zorgen dat je binnen korte tijd een mooie carrière opbouwt.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden in Nederland? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.