OTTO Work Force in Oekraïne

OTTO Work Force is in Oekraïne aanwezig met een kantoor in Ternopil en in Lviv, waar we sinds 2011 gevestigd zijn. Het hoofdkantoor van OTTO Work Force voor Midden- en Oost-Europa vind je in Wroclaw, Polen. Geheel in lijn met de activiteiten van OTTO Work Force in andere Europese lidstaten, streven we ook in Oekraïne naar de hoogste kwaliteitsnorm in onze dienstverlening met betrekking tot onze medewerkers.

Een baan in je eigen regio
De lokale uitzendmarkt in Oekraïne heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. OTTO Work Force streeft ernaar om in de komende jaren ook diverse carrièremogelijkheden aan te bieden in Oekraïne. Banen die gericht zijn op lokale arbeidskrachten, die wonen en werken in hun eigen regio.

Een baan in het buitenland
Bij OTTO Work Force gaat kwaliteit boven nationaliteit. Waar je ook vandaan komt. Dagelijks zijn er honderden medewerkers afkomstig uit Oekraïne voor OTTO Work Force aan het werk. OTTO Work Force biedt in Oekraïne grenzeloze carrièremogelijkheden. Letterlijk grenzeloos, want we bemiddelen op grote schaal tussen Oekraïne en Polen. Oekraïense medewerkers kunnen er voor kiezen om in het buitenland aan de slag te gaan. In Polen bijvoorbeeld. In Polen bemiddelen wij op grote schaal tussen medewerkers en opdrachtgevers in diverse sectoren. We zijn het sterkst vertegenwoordigd in logistiek en productie-industrie. In deze sectoren hebben we veel uitdagende banen. Doordat we een van de grootste arbeidsbemiddelaars in Europa zijn, zijn er vele doorgroeimogelijkheden.

Werkzaamheden
In Oekraïne zijn we een van de grootste arbeidsbemiddelaars, met name voor internationale arbeidsbemiddeling naar Polen. Dat betekent dat we jou als medewerker een breed scala aan werkzaamheden kunnen aanbieden.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden in Oekraïne? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.