OTTO Work Force

in Polen

7.011

medewerkers in Polen

Met een landelijk dekkend kantorennetwerk zijn wij in Polen aanwezig in praktisch alle grote steden. Het hoofdkantoor van OTTO Work Force voor Midden- en Oost-Europa vind je in Wroclaw. Geheel in lijn met de activiteiten van OTTO Work Force in andere Europese lidstaten, streven we ook in Polen naar de hoogste kwaliteitsnorm in onze dienstverlening met betrekking tot onze medewerkers. Dit wordt benadrukt door het lidmaatschap van het Polski Forum HR.

Een baan in je eigen regio
Dagelijks zijn er ruim 7.000 medewerkers via OTTO Work Force in Polen aan het werk. Veelal lokale arbeidskrachten, die wonen en werken in hun eigen regio.

Een baan in het buitenland
Bij OTTO Work Force gaat kwaliteit boven nationaliteit. Waar je ook vandaan komt. OTTO Work Force biedt in Polen grenzeloze carrièremogelijkheden. Letterlijk grenzeloos, want we bemiddelen op grote schaal tussen Europese lidstaten. Poolse medewerkers kunnen ervoor kiezen om in het buitenland aan de slag te gaan. In Nederland bijvoorbeeld. Of in Duitsland. In deze landen bemiddelen wij op grote schaal tussen medewerkers en opdrachtgevers in diverse sectoren. We zijn het sterkst vertegenwoordigd in logistiek, voedingsindustrie, productie-industrie en tuinbouw. In deze sectoren hebben we veel uitdagende banen, veelal op lbo-niveau, maar ook op mbo-niveau en hoger. Doordat we een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Europa zijn, zijn er vele doorgroeimogelijkheden.

Polen is tevens een land dat in toenemende mate kansen biedt aan internationale medewerkers. Aan medewerkers uit Oekraïne bijvoorbeeld. Tegenwoordig kunnen medewerkers afkomstig uit Oekraïne volledig legaal en zonder beperkingen in Polen werken gedurende een periode van zes maanden. Deze periode kan daarna vervolgens verlengd worden.

Werkzaamheden
In Polen zijn we een van de grootste arbeidsbemiddelaars, zowel voor lokale als internationale arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat we jou als medewerker een breed scala aan werkzaamheden kunnen aanbieden. In verschillende branches hebben wij geregeld uitdagende vacatures op diverse opleidingsniveaus. Van productiemedewerker tot controller of logistiek manager. In Polen hebben we de perfecte baan voor jou!

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden in Polen? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.