OTTO Work Force

in Slowakije

1.264

medewerkers in Slowakije

OTTO Work Force heeft in Slowakije 2 kantoren. Je kunt ons vinden in Presov en Banska Bystrica. Het hoofdkantoor van OTTO Work Force voor Midden- en Oost-Europa vind je in Wroclaw, Polen. Geheel in lijn met de activiteiten van OTTO Work Force in andere Europese lidstaten, streven we ook in Slowakije naar de hoogste kwaliteitsnorm in onze dienstverlening met betrekking tot onze medewerkers.

Een baan in je eigen regio
De lokale uitzendmarkt in Slowakije heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. OTTO Work Force streeft ernaar om in de komende jaren ook diverse carrièremogelijkheden aan te bieden in Slowakije. Bijvoorbeeld in de groeiende automotive sector. Banen die gericht zijn op lokale arbeidskrachten, die wonen en werken in hun eigen regio.

Een baan in het buitenland
Dagelijks zijn er ruim 1.000 medewerkers afkomstig uit Slowakije, voor OTTO Work Force in Nederland en Duitsland aan het werk. Bij OTTO gaat kwaliteit boven nationaliteit. Waar je ook vandaan komt. Wij bieden in Slowakije grenzeloze carrièremogelijkheden. Letterlijk grenzeloos, want we bemiddelen op grote schaal tussen Europese lidstaten. Slowaakse medewerkers kunnen ervoor kiezen om in het buitenland aan de slag te gaan. In Nederland bijvoorbeeld. Of in Duitsland. In deze landen bemiddelen wij op grote schaal tussen medewerkers en opdrachtgevers in diverse sectoren. We zijn het sterkst vertegenwoordigd in logistiek, voedingsindustrie, productie-industrie en tuinbouw. In deze sectoren hebben we veel uitdagende banen, veelal op lbo-niveau, maar ook op mbo-niveau en hoger. Doordat we een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Europa zijn, zijn er vele doorgroeimogelijkheden.

Werkzaamheden
In Slowakije zijn we een van de grootste arbeidsbemiddelaars, met name voor internationale arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat we jou als medewerker een breed scala aan werkzaamheden kunnen aanbieden. In Slowakije zijn we met name actief in de automotive en logistiek. In deze sectoren hebben we geregeld uitdagende vacatures op diverse opleidingsniveaus.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden in Slowakije? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.