OTTO Work Force

in Tsjechië

OTTO Work Force heeft in Tsjechië een kantoor in Olomouc en in Plzeň. Het hoofdkantoor van OTTO Work Force voor Midden- en Oost-Europa vind je in Wroclaw, Polen. Geheel in lijn met de activiteiten van OTTO Work Force in andere Europese lidstaten, streven we ook in Tsjechië naar de hoogste kwaliteitsnorm in onze dienstverlening met betrekking tot onze medewerkers.

Een baan in je eigen regio
De lokale uitzendmarkt in Tsjechië heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. OTTO Work Force streeft ernaar om in de komende jaren ook diverse carrièremogelijkheden aan te bieden in Tsjechië. Banen die gericht zijn op lokale arbeidskrachten, die wonen en werken in hun eigen regio.

Een baan in het buitenland
Bij OTTO Work Force gaat kwaliteit boven nationaliteit. Waar je ook vandaan komt. OTTO Work Force biedt in Tsjechië grenzeloze carrièremogelijkheden. Letterlijk grenzeloos, want we bemiddelen op grote schaal tussen Europese lidstaten. Tsjechische medewerkers kunnen ervoor kiezen om in het buitenland aan de slag te gaan. In Nederland bijvoorbeeld. Of in Duitsland. In deze landen bemiddelen wij op grote schaal tussen medewerkers en opdrachtgevers in diverse sectoren. We zijn het sterkst vertegenwoordigd in logistiek, voedingsindustrie, productie-industrie en tuinbouw. In deze sectoren hebben we veel uitdagende banen, veelal op lbo-niveau, maar ook op mbo-niveau en hoger. Doordat we eens van de grootste arbeidsbemiddelaars van Europa zijn, zijn er vele doorgroeimogelijkheden.

Werkzaamheden
In Tsjechië zijn we een van de grootste arbeidsbemiddelaars, met name voor internationale arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat we jou als medewerker een breed scala aan werkzaamheden kunnen aanbieden.

Meer weten?
Wil je meer te weten komen over jouw mogelijkheden in Tsjechië? Of ben je op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact met ons op.