OTTO in de Media

01 jun 2018
OTTO Work Force grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa

OTTO speelt mee in partnerteam Cruyff Cup

Categorie: Blog

Vandaag is het zover: vandaag schitteren drie OTTO medewerkers in het partnerteam van de Cruyff Foundation in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met het partnerteam spelen ze de legendes van het Nederlands voetbal en de ambassadeurs van de Cruyff Foundation van het veld!

De Cruyff Foundation Cup, een unieke gelegenheid om te strijden tegen het Cruyff Foundation team, op het veld maar ook bij de verschillende side-events, die in het teken staan van de aangepaste sport.

Ambassadeurs
De Cruyff Foundation speelt mee met twee teams bestaande uit ambassadeurs van de Foundation. Tijdens de vorige edities versterkten onder andere Wim Jonk, John Heitinga, John van t ‘Schip,  Khalid Boulahrouz, Edwin van der Sar, Peter Heerschop en Frank Rijkaard het team onder leiding van Sjaak Swart.

Doel
Alle opbrengsten komen ten goede aan de gehandicapte sportprojecten. We doen dit door sportbonden en verenigingen op gebied van gehandicaptensport te ondersteunen.

Spelregels
De Cruyff Foundation Cup is een besloten evenement en daarom extra bijzonder om met je medewerkers of relaties aan mee te doen. Tijdens de Cup wordt er 6 tegen 6 gespeeld. Gedurende de wedstrijden moet er tenminste 1 vrouw in het veld staan. Het team mag bestaan uit 11 spelers en 3 supporters.

Aan het einde van de dag genieten we na van de mooie sportieve acties tijdens een gezamenlijke borrel en optreden van een bekende artiest. Dit jaar strijden er 30 teams om de felbegeerde Cup.

Voor meer informatie hierbij de link naar de website: https://www.cruyff-foundation.org/activiteiten/evenementen/fondsenwervende-evenementen/cruyff-foundation-cup