OTTO in de Media

21 jan 2022
Takeover Axell

OTTO WORK FORCE NEEMT AXELL EMPLOYMENT OVER

Categorie: Nieuws

Met de overname van Axell Employment versterkt OTTO Work Force haar strategische positie op de markt van de internationale arbeidsbemiddeling in Nederland. Axell Employment is gespecialiseerd in logistieke en technische functies. Met de komst van Axell wil OTTO Work Force de groei in deze marktsegmenten de komende jaren nog verder opstuwen. Een groei die het nog beter mogelijk maakt de hardwerkende internationale medewerkers een fatsoenlijk leven in Nederland te bieden en de Nederlandse bedrijven nog beter te helpen in de strijd tegen de personeelstekorten.

De kracht van Axell

Axell Employment is gevestigd in Tilburg en heeft 8 kantoren in Oost-Europa. Het bedrijf heeft 1500 internationale medewerkers met functies in de techniek, productie en logistiek.
De kracht van Axell Employment is de combinatie van ondernemerschap en gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. Daarom investeert Axell ook uitgebreid in de werving en selectie van de Oost-Europese medewerkers.

In goede handen

Henriëtte Timmermans, eigenaar van de Axell Group : “Door de verkoop van onze employment-divisie kunnen wij ons nu weer volledig focussen op de primaire activiteiten van de Axell Group. Wij zijn ervan overtuigd dat onze mensen in goede handen zijn bij OTTO en we hebben veel vertrouwen in de bijdrage die zij kunnen leveren aan de verdere groei van het bedrijf”.

Frank van Gool, CEO OTTO Work Force: “Ons bedrijf groeide in 2021 met ruim 30% tot een omzet van 660 miljoen euro en heeft de ambitie om in 2023 door de omzetgrens van een miljard heen te gaan. De overname van Axell Employment is een geweldige impuls voor onze verdere groei. Wij kijken uit naar de samenwerking met de mensen van Axell om samen onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn. Ons bedrijf is tot bloei gekomen door vast te houden aan onze familiewaarden en we zien een natuurlijke fit met de manier van werken van Axell Employment.