OTTO in de Media

11 dec 2014
otto-work-force-schaatsbond-sponsor

OTTO Work Force nieuwe hoofdsponsor Poolse schaatsbond

Categorie: Nieuws

Voorafgaand aan de Worldcup wedstrijden in Heerenveen maken de Poolse Schaats bond (PZLS) en OTTO Work Force vandaag een sponsorovereenkomst bekend. OTTO Work Force wordt hoofdsponsor van de Poolse schaatsbond tot en met het seizoen 2018, waarin de Olympische Spelen in Seoul plaatsvinden. Dit weekend zullen de succesvolle Poolse schaatsers tijdens de Worldcup in Heerenveen starten met het bedrijfslogo van OTTO op de pakken. Frank van Gool OTTO Work Force: “Nederland is een ijzersterk schaatsland, maar een internationale sport verdient meerdere landen die op topniveau meestrijden”.

Het Poolse schaatsen is geweldig in opkomst en verdient verdere professionalisering. De successen van de langebaan schaatsers en de shorttrackers spreken zeer tot de verbeelding en alle ogen zijn dan ook gericht op de toekomst. Het past in de visie van OTTO Work Force om ambitieuze talenten te ondersteunen. OTTO is als Europese uitzendonderneming vooral actief in Nederland, Duitsland en Centraal Europa. De afgelopen jaren sponsorde OTTO reeds enkele individuele schaatsers, zoals de shorttracksters Aida Bella en Marta Wójcik en de Olympisch Kampioen op de 1500 meter ZbigniewBrodka. In de aanloop naar Sotchi wist OTTO in Polen met crowdfunding en Facebook-acties een miljoenenpubliek voor het schaatsen te interesseren. Als hoofdsponsor van de Poolse Schaatsbond wil OTTO de successen verder helpen uitbouwen.

Frank van Gool, directievoorzitter OTTO Work Force: “Wij zijn trots dat wij de komende jaren mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Poolse schaatssport. Naast onze financiële ondersteuning zullen we actief met de schaatsbond meedenken hoe we de sport verder kunnen professionaliseren en populariseren. We zullen ook ons brede internationale netwerk aanspreken om de bond verder te ondersteunen. Nederland is een ijzersterk schaatsland, maar een internationale sport verdient meerdere landen die op topniveau meestrijden”.

Over OTTO Work Force
OTTO Work Force is de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa met bijna 50 kantoren in verschillende Europese landen en werk voor ruim 12.000 flexmedewerkers in met name Nederland, Polen en Duitsland. Het Nederlandse hoofdkantoor is in Venray, het hoofdkantoor van Centraal Europa is gevestigd in Wroclaw (PL)
OTTO Work Force is lid van de ABU en VCU- en NEN-4400-1 gecertificeerd.

Poolse schaatsbond sponsoring OTTO Work Force - wedstrijd Poolse schaatser