OTTO in de Media

07 sep 2018
OTTO Work Force grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa

OTTO Work Force staat op de Viva Polonia!

Categorie: Blog

Zaterdag 8 september a.s. staat OTTO Work Force op de Infobeurs voor arbeidsmigranten: Viva Polonia! Op deze Infobeurs kunnen arbeidsmigranten de informatie krijgen waar zij behoefte aan hebben, zowel privé- als werk gerelateerd. Ook kunnen ze geïnformeerd worden over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daar sluiten wij als OTTO Work Force natuurlijk mooi op aan.

‘Viva Polonia’
‘Viva Polonia’ is opgericht in 2010 en is met haar grote netwerk dé verbindende schakel tussen Nederlanders en Polen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het oplossen van problemen die Poolse werknemers kunnen ervaren in Nederland. Als OTTO Work Force steunen wij dit initiatief van harte en dragen daarom graag ons steentje bij. Natuurlijk zijn wij ook altijd op zoek naar goede mensen, en wellicht kunnen we deze mensen vinden op de Infobeurs.

Belang
Bij OTTO Work Force zijn we specialist in het bemiddelen van voornamelijk arbeidsmigranten. We zien daarom ook de aandachtspunten waar veel arbeidsmigranten tegenaan lopen. Net als Viva Polonia staan wij klaar voor onze medewerkers om ze te helpen bij allerlei zaken. Het is belangrijk dat zij goed geïnformeerd worden over het reilen en zeilen in Nederland. Ook kunnen ze waar nodig advies krijgen over allerlei zaken. Viva Polonia sluit hier natuurlijk ontzettend goed op aan en dient dit doel perfect.

Nog meer bezoekers
Voorgaande jaren trok de Infobeurs al vele bezoekers. Vanaf dit jaar worden ook arbeidsmigranten van andere nationaliteiten uitgenodigd om de Infobeurs bij te wonen. De verwachting is dat het bezoekersaantal van Viva Polonia alleen nog maar verder toeneemt.

De Viva Polonia zal plaatsvinden in de Mèrthal in Horst van 12:00 tot 16:00. Zien we jou daar?