Wie is OTTO Work Force?

Sinds de oprichting van OTTO Work Force in 2000 heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt en zijn wij gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa. Wij helpen werknemers uit het ene land aan tijdelijk werk in een ander land. Daarnaast biedt ons bedrijf ook op grote schaal werk aan mensen in hun eigen land. Ruim 25.000 flexmedewerkers werken via ons bedrijf in voornamelijk Nederland, Duitsland en Polen. In West-, Centraal- en Midden-Europa hebben wij meer dan 50 kantoren.

Missie, Visie & Strategie

Wij geloven in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen.

Geschiedenis

Sinds de oprichting Is OTTO uitgegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Europa.

Kernwaarden

OTTO heeft 7 duidelijke kernwaarden, die samen het woord RESPECT vormen.

Team

Wie zijn de medewerkers van OTTO Work Force?

Sponsoring

OTTO identificeert zich met jonge, internationale talenten die uitblinken in hun passie. Daarom zijn we internationaal, nationaal en regionaal betrokken bij ambitieuze topsporters en veelbelovende evenementen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Een respectvolle omgang met onze omgeving is het uitgangspunt. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu.

OTTO Foundation

Wij voelen ons betrokken bij de landen waar we onze medewerkers vandaan komen. Via de OTTO Foundation hebben wij succesvol ondersteuning kunnen bieden aan maatschappelijke projecten in deze landen.

Werken bij OTTO

Wil jij werken bij OTTO? Kijk dan bij onze actuele vacatures!