Sponsoring van jonge, internationale talenten

Een groot gedeelte van onze medewerkers is tussen de 18 en 35 jaar oud. Jonge, internationale talenten die uitblinken in hun vakgebied. Daar identificeren wij ons graag mee.  Om die reden hebben wij onze naam de afgelopen jaren verbonden aan veelbelovende (inter)nationale topsporters. Onlangs werd OTTO Work Force hoofdsponsor van de Poolse schaatsbond. Daarnaast zijn we ook de samenwerking aangegaan met onder andere autocoureurs Jeroen Bleekemolen en Yelmer Buurman, tennistalenten Michelle Gerards en Lynn Schonhage, schaatser Zbyszek Bródka en motorcrosstalent Jeremy de Vink.

Sponsoring op regionaal niveau
Ook op regionaal niveau willen wij graag een bijdrage leveren aan evenementen waar we ons mee kunnen identificeren. Wij sponsoren regelmatig clubs, verenigingen en organisaties die het hart op de juiste plek hebben. Dit doen we met name rond onze kantoren en de accommodaties waar een gedeelte van onze werkzame medewerkers wonen.

Meer weten?
Heeft u het hart op de juiste plaats en de hulp van OTTO Work Force als sponsor voor uw club, vereniging, organisatie of evenement nodig? Neem dan contact met ons op.