OTTO in de Media

30 jul 2018
Uitzendondernemer vanhet Jaar OTTO Work Force Jury.

Uitzendondernemer van het Jaar 2018!

Categorie: Blog, Nieuws

Over 71 dagen is het weer zover. De uitzendondernemer van het jaar 2018 wordt bekend gemaakt! Op 9 oktober 2018 wordt het podium gegeven aan de beste uitzendondernemers van Nederland. Voor elke MKB uitzendondernemer geldt namelijk dat succes niet vanzelf komt. Het vraagt slim ondernemerschap, kennis van zaken en expertise in het werkveld om te krijgen wat een ondernemer verdient. Mooie klanten, een groeiende omzet en een stevige marge.

Maar sommige uitzendondernemers verdienen meer. De onderscheidende visie op de ontwikkeling van de markt is de reden voor de groei en ontwikkeling van deze ondernemingen. Dan is het de moeite waard om prestaties voor te leggen aan een kritische vakjury! Groot of klein, iedere deelnemer wordt op dezelfde wijze objectief beoordeeld op ondernemerschap. CEO van OTTO Work Force, Frank van Gool mag dit jaar wederom plaatsnemen in de vakjury van dit geweldige evenement.

Uitzendondernemer van het jaar is een mooi podium voor uitzendondernemers om zichzelf te laten zien, en eventueel een mooie prijs te winnen. De ondernemer met de meest bijzondere prestaties en een onderscheidende visie op de markt wordt namelijk door de kritische vakjury verkozen tot Uitzendondernemer van het Jaar 2018, met een hoofdprijs van € 15.000,-. Nummer twee wordt beloond met € 7.500,- en voor nummer drie ligt een bedrag klaar van € 2.500,-. Naast de titel en de geldprijzen voor de winnaars, worden alle deelnemers beloond met een helder inzicht van wat er in de markt leeft: wat zijn de laatste ontwikkelingen? Wat zijn de actuele trends en waar staan de ondernemers met hun bedrijf? Deelname aan de Uitzendondernemer van het Jaar verkiezing is kosteloos.

Kijk voor meer informatie op de website.