Wet Arbeidsmarkt in balans
whitepaper

Als de specialist in Nederland op het gebied van de flexibele inzet van arbeidsmigranten, biedt OTTO Work Force voor haar klanten maatwerkoplossingen waar het gaat om de inrichting van de flexibele pool. Ten behoeve van deze maatwerkinrichting heeft OTTO Work Force BI-tooling ontwikkeld die ondersteunt in de keuzes die kunnen worden gemaakt bij de inrichting van deze pool.

Whitepaper Wet Arbeidsmarkt in Balans

In deze whitepaper over de Wet Arbeidsmarkt in Balans behandelen wij de kern van de nieuwe wet- en regelgeving. De belangrijkste wijzigingen zullen daarbij de revue passeren. Daarnaast zullen wij op onderdelen stil staan bij de ondersteuning die OTTO Work Force u kan bieden bij de inrichting van de flexibele pool, ook op het gebied van de operationele aspecten.

U kunt bij ons een adviesgesprek aanvragen, een van onze seminars bijwonen en onze whitepaper aanvragen door het invullen van dit formulier.

Meer informatie over de Wet Arbeidsmarkt in Balans?

Download Whitepaper - Wetarbeidsmarkt Andersom
Ik wil graag
Tenslotte willen we graag weten hoe u bij ons terecht gekomen bent. Via de radiospotjes op BNR, social media of op een andere manier? *